dimecres, 7 de desembre del 2011

Les baralles a l'escola

Els alumnes a l'escola pensen que no varallar-se a dins l'escola es evitar-se un problema, perquè el professors, no s'enteren, peró s'enteren igual.
A final del me de novembre, a la sortida de l'escola, es va produir una baralla entre uns alumnes del centre. L'enfrontament es va ocascionar per una baralla que havien tingut abans.
Uns amics d'un del alumnes van venir a defensar-lo, perquè l'altre noi sempre arrivaba amb amics mé grans que el mateix.
Tots els alumnes sabien que passaria això, però ens vam sorprendre, perquè els nois van arribar, li van pegar i van marxar. Després, el que li havien donat el cop va sortir corrents darrere l'altre noi, amb el que s'havia barallat. Tota l'escola va sortir darrrera la baralla. Tots s'estaven preguntant, què li passava. Hi havien moltes versions: deien que estava una mica inconscient . Vem comprovar que l'agressor a l'altre li havia donat un cop amb una pedra a la cara, per tant, podem veure que això mai acaba bè si no es que, si alguna vegada, tenim un problema es millor parlar amb algú que pugui arribar a un acord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada